Hem passat el temps volant

Ens ha passat el temps volant! Encara ara no entenem aquesta expressió, … Despres d’1 dia i mig volant ja som a lloc, Papakura. Ens Hem allotjat a casa d’una Família, la Carrie i en Willy amb una nena de 3 anys i un nen de 8 mesos. Ha Estat la nostra primera experiència Warmshowers, excel.lent!

IMG_20141027_203524

A l’avio vam passar l’estona dibuixant, menjant, mirant la Ventafocs, la Sireneta i Bitxos, jugant amb ninots de la Mona, retallant amb tisores que ens van requisar en el darrer control, i engantxant gomets … i dormint relativament poc els tres.

El pitjor de tot crec que ha estat salvar el jet lag, sobretot per la Violeta, … que encara no sabem si l’hem salvat…

Dema comencem a pedalar, segons la previsió, sota un cel ennuvolat i amb risc de pluja fina elevat. Ens dirigirem cap a Miranda, per una carretera que despres de passar per la serra d’Hunua ressegueix tota la costa de la badia de Thames.

Ja explicarem!

5 comentarios en “Hem passat el temps volant

  1. Que bé!!! Us toca disfrutar i gaudir d’aquest lloc, que segur deu ser espectacular!
    Aniré seguint les vostres cròniques així us tindré més a prop. Un petó ben fort.

    Kiki

    Me gusta

  2. Ei, parella! He entrat a fer el xafarder al blog i estic al·lucinant! Quina passada de viatges que heu fet i quina sort que té la Violeta d’estar vivint amb vosaltres tot això i vosaltres de compartir-ho amb ella! Espero que tingueu una estada a Nova Zelanda d’allò més. Molta sort i bones pedalades!!

    Me gusta

Deja un comentario