23-25 de novembre – Wanaka – Greymouth

23/11/14: OH NOVA ZELANDA!  – Wanaka-Rob Roy Glacier-Pleasant Flat Camping

Abans d’abandonar la Regio d’Otago (Wanaka) hem fet una excursio: Rob Roy Glacier Track a uns 50 Km de Wanaka, 30 d’ ells per una carretera sense asfaltar plena de bots i havent de travessar passos d’aigua i rius.

😀 Ens ha fet un dia collunut per caminar unes 3-4 hores per arribar-nos a veure el RRG. L’aproximacio ja ens ha encantat, anaves veien moltes cascades, i resseguint un riu amb moltissima aigua. El cami estava encatifat de molsa igual que els arbres i les pedres.

Despres hem agafat el cotxe de nou per recular fina a Wanaka i dirigir-nos a la zona de Haast, on teniem previst fer dues exursionetes mes de 1/2 horeta, de les moltes que hi ha al llarg de la carretera HS6 i ben indicades.

Ens hem aturat a veure les Blue Pools i la Thinder Creek Falls. La primera eren unes piscines que es feien entre la interseccio de 2 rius i la segona era una cascada, molt xula tambe. Aqui ja hem conegut les mosquetes indesitjables anomenades sandflies que piquen.

Ja eren prop les 7 tocades aixi que ens hem quedat a un Camping del DOC: Pleasant Flat, on hem sopat caminant perque si estaves quiet quedaves negre de sandflies. Hem tardat poc a posar-nos dins la tenda!

24/11/14: OH NOVA ZELANDA!  – Pleasant Flat Camping – Fox Glacier

Al Camping hi havia una ruta de 200 m que hem fet caminant amb la Violeta, que transcorria per un bosquet pel de molsa i ens ha regalat amb una platgeta ombrivola al costat d’un riu, on hem jugat a fer equilibris dalt d’un tronc.

Aprofitarem un altre bon dia!!! 😀

Direccio a Haast ens hem aturat a veure una altra cascada: Roaring Billy Falls. Aquesta era ample i vessava en el Haast River, on hem pogut tirar pedres i mes pedres d’una platja que no ens haguessim acabat mai.

La propera parada ha estat passat Hapuka Estuary, que no ha valgut la pena, primer l’ha fet un i despres l’altre corrents perque la Violeta dormia.

Les que han seguit si han valgut la pena, la Ship Creek Tauparikaka i la Monro Beach. La primera era per unes dunes que acabava emboscant-se fins arribar a un mirador on es veia un llac entre dunes, hem tornat per la platja. La segona era per un bosquet ombibol i humit, com tot a la costa oest i anava a parar a una planja on h havia pinguins. Hem tingut sort i n’hem vist!!

Ens hem dirigit cap als Glaciars on dema visitarem, primer el Fox Galcier i despres el Franz Josef.

25/11/14: OH NOVA ZELANDA!  – Fox Glacier-Greymouth

Avui el temps ja no pintava gairebe, pero ens n’hem sortit per veure els dos glaciars.

El Fox Glacier l’hem fet amb la Violeta i sense mollar-nos, el segon l’hem fet individualment, perque la Violeta dormia i a mes plovia a bots i barrals. I ja no ha parat de ploure aixi que ens hem dirigit cap a Greymouth on ens hem allotjat en un Holiday Park.

3 comentarios en “23-25 de novembre – Wanaka – Greymouth

  1. hola!
    que xules les fotos i quin enveja ens feu a tots plegats… aprofiteu el que queda de viatge i ja explicareu en persona com ha anat tot. Ptns
    pd.- si la Violeta no vol dormir al llit quan torneu, no patiu, li podem montar la tenda al jardineto de ca la tia Enriqueta….

    Me gusta

  2. quin fart d’aigua no???
    tot i així és veu un lloc preciós… un destí que he de fer abans de morir-me!!! el tinc posat en una llista de les coses que m’agradaria fer, anar a NZ.
    no us penseu pas que només trobem a faltar a la Violeta, a vosaltes també!!! teta, els matis moltes vegades penso, i a qui truco ara??? però tot i així he de dir que les 5 setmanes m’han passat volant.
    No patiu per recollir-vos, de segur que hi ha més d’un i de dos i de tres voluntaris, tot i així no ens barallarem…
    fins molt aviat
    petons

    kiki

    Me gusta

Deja un comentario